pvcflis.no

PVC Flis AS er et privat, familieeid selskap som spesialiserer seg på produkter som lar deg forbedre ditt hjem på egenhånd, uten behov for kostbare håndverkere eller lignende tjenester. Våre produkter er ideelle for de som ønsker en enkel måte å oppgradere sitt f.eks. hjem, hytte, utleiebolig eller campingvogn.

Vi er lokalisert i Skien og har en egen engrosavdeling som betjener bedrifter, forhandlere og kjeder. Ta gjerne kontakt med oss for skreddersydde forhandleravtaler på følgende e-postadresse: post@pvcflis.no

Om produktet PVC Flis

Våre PVC-fliser skiller seg fra kontaktplast og dekorfolie ved å være produsert av tykk PVC med en tykkelse på 1,2 mm. Dette gir en autentisk følelse av ekte fliser. Flisene har en størrelse på omtrent 30,05 x 30,05 cm, er selvklebende og kan enkelt monteres direkte på eksisterende vegger, enten det er fliser, panelvegg, malt treverk, metall, malt gips eller lignende. Her kreves verken dyre håndverkere, omfattende verktøy eller langvarig arbeid. Alt som trengs er en tapetkniv for tilpasning.

Det er viktig å merke seg at sammenligning av kvadratmeterpris med vanlige fliser ikke er relevant, da våre PVC-fliser enkelt kan monteres på egenhånd av deg selv, uten behov for profesjonell hjelp. Dette eliminerer behovet for å rive ned vegger, påføre membran, utføre fuging, involvere håndverkere eller gjennomføre en omfattende og kostbar oppussing. Derfor bør totalprisen sammenlignes, og det vil ofte vise seg at våre PVC-fliser er en langt rimeligere løsning. Du kan enkelt og rimelig fornye hjemmet ditt selv!

Flisene er enkle å kutte med en tapetkniv og er produsert av miljøvennlig materiale. De er også antimugg og antibakterielle samt vannavstøtende. Ingen fugemasse, lim eller profesjonelle håndverkere er nødvendige. Vær oppmerksom på at PVC-flisene ikke er egnet for gulv med varmekabler, da de kan krympe noe hvis de utsettes for direkte varme over lengre tid.

Dette fikser du lett selv, på 1-2-3. Følg vår monteringsveiledning her for perfekt resultat.